Peter van der Vorst stopt als presentator: "Dat heb ik niet bedacht"

Peter van der Vorst stopt als presentator: "Dat heb ik niet bedacht"

Peter van der Vorst is benoemd tot de nieuwe directeur van RTL, als opvolger van Erland Galjaard. Dat houdt in dat zijn presentatiewerk ten einde komt. In de allerlaatste Van der Vorst ziet sterren wordt hij zelf geïnterviewd: "Dat heb ik niet bedacht."

Wie wordt de nieuwe presentator van Van der Vorst ziet sterren?

Gehaktballen
Van der Vorst had in gedachten dat de uitzending waarin hij Madonna interviewt de laatste Van der Vorst ziet sterren zou worden, gevolgd door een compilatie-aflevering met hoogtepunten uit de zestien seizoenen. Maar toen stond Chantal Janzen opeens voor zijn neus, en was het tijd om zelf een boekje open te doen. Ook zoon Levi is goudeerlijk: "Ik weet nog dat je toen een keer gehaktballen liet verbranden."

Bekijk het hele fragment hieronder.

<em>Peter van der Vorst</em> stopt als presentator: &quot;Dat heb ik niet bedacht&quot; Peter van der Vorst is benoemd tot de nieuwe directeur van RTL, als opvolger van Erland Galjaard. Dat houdt in dat zijn presentatiewerk ten einde komt. In de allerlaatste Van der Vorst ziet sterren wordt hij zelf geïnterviewd: "Dat heb ik niet bedacht." Wie wordt de nieuwe presentator van Van der Vorst ziet sterren? Vanavond in Van der Vorst ziet sterren: Frans Bauer vertelt over zijn 'afwijking' Bekijk deze video » Najib Amhali verloor 350.000 euro door zijn verslavingen Bekijk deze video » GehaktballenVan der Vorst had in gedachten dat de uitzending waarin hij Madonna interviewt de laatste Van der Vorst ziet sterren zou worden, gevolgd door een compilatie-aflevering met hoogtepunten uit de zestien seizoenen. Maar toen stond Chantal Janzen opeens voor zijn neus, en was het tijd om zelf een boekje open te doen. Ook zoon Levi is goudeerlijk: "Ik weet nog dat je toen een keer gehaktballen liet verbranden." Bekijk het hele fragment hieronder.
TV :
Peter van der Vorst stopt als presentator: "Dat heb ik niet bedacht"
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Peter van der Vorst stopt als presentator: "Dat heb ik niet bedacht" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV