Ronald Koeman is bij Nederland - Zweden: "De Oranjeleeuwinnen doen het geweldig"

Ronald Koeman is bij Nederland - Zweden: "De Oranjeleeuwinnen doen het geweldig"

De halve finale tussen Nederland en Zweden staat voor de deur, en daar komen veel grote namen uit de voetballerij op af. Zo is 'mannenbondscoach' Ronald Koeman aanwezig in het stadion: "Ze doen het geweldig."

Volgens Koeman begonnen de dames moeizaam aan het toernooi, maar hij hoopt dat het alleen nog maar beter gaat worden. In de voorbereiding op het WK Vrouwenvoetbal en de Nations League bij de mannen hebben beide nationale elftallen intensief samengewerkt: "We hebben zelfs nog samen penalty's genomen. Misschien is het nog ergens goed voor."

Bekijk het hele fragment hieronder.

Ronald Koeman is bij Nederland - Zweden: "De Oranjeleeuwinnen doen het geweldig" De halve finale tussen Nederland en Zweden staat voor de deur, en daar komen veel grote namen uit de voetballerij op af. Zo is 'mannenbondscoach' Ronald Koeman aanwezig in het stadion: "Ze doen het geweldig." Oranjeleeuwinnen zijn klaar voor halve finale en krijgen succeswensen van BN'ers Bekijk deze video » Volgens Koeman begonnen de dames moeizaam aan het toernooi, maar hij hoopt dat het alleen nog maar beter gaat worden. In de voorbereiding op het WK Vrouwenvoetbal en de Nations League bij de mannen hebben beide nationale elftallen intensief samengewerkt: "We hebben zelfs nog samen penalty's genomen. Misschien is het nog ergens goed voor." Bekijk het hele fragment hieronder.
Voetbal :
Ronald Koeman is bij Nederland - Zweden: "De Oranjeleeuwinnen doen het geweldig"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ronald Koeman is bij Nederland - Zweden: "De Oranjeleeuwinnen doen het geweldig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV