Waylon in tranen door een pestende Bibi Breijman

Waylon in tranen door een pestende Bibi Breijman

Waylon in tranen door een pestende Bibi Breijman Waylon en zijn vriendin Bibi Breijman zijn samen op reis, en hebben daarvoor dochtertje Teddy moeten achterlaten in Nederland. Dat valt Waylon zwaar; volgens Breijman moet hij te pas en te onpas huilen. Wat ook niet helpt is dat Breijman de zanger behoorlijk pest en plaagt tijdens de vlucht. Bibi Breijman filmt bijzonder moment: baby Teddy kan staan Bekijk deze video » Waylon en Bibi vieren eindelijk kraamfeest baby Teddy Bekijk deze video » Waylon geeft vriendin Bibi Breijman ring voor Moederdag Bekijk deze video » Waylon en Bibi geven zangtalent door aan dochter Teddy Bekijk deze video »
Entertainment :
Waylon in tranen door een pestende Bibi Breijman

Waylon en zijn vriendin Bibi Breijman zijn samen op reis, en hebben daarvoor dochtertje Teddy moeten achterlaten in Nederland. Dat valt Waylon zwaar; volgens Breijman moet hij te pas en te onpas huilen. Wat ook niet helpt is dat Breijman de zanger behoorlijk pest en plaagt tijdens de vlucht.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Waylon in tranen door een pestende Bibi Breijman of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV