DWDD Summerschool met Diederik van Vleuten gemist? Bekijk hier de hele uitzending

DWDD Summerschool met Diederik van Vleuten gemist? Bekijk hier de hele uitzending

DWDD Summerschool met Diederik van Vleuten gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van DWDD Summerschool vertelt Diederik van Vleuten over de reis van de Endeavour. James Cook250 jaar geleden voer ontdekkingsreiziger James Cook met zijn schip de Endeavour naar de Stille Zuidzee. OntberingenEen college over de ontberingen van zeereizen in de 18e eeuw, over moed en over het onschatbare wetenschappelijke belang van de tocht. EndeavourIn Australie en Nieuw Zeeland wordt bij de reis van de Endeavour uitgebreid stilgestaan en DWDD doet aan de hand van meesterverteller Diederik van Vleuten mee. Beste fragmenten TV Draait Door in laatste DWDD van het seizoen Bekijk deze video » Femke van der Laan vertelt over verdriet en rouw na verlies Eberhard Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

In de laatste aflevering van DWDD Summerschool vertelt Diederik van Vleuten over de reis van de Endeavour.

James Cook
250 jaar geleden voer ontdekkingsreiziger James Cook met zijn schip de Endeavour naar de Stille Zuidzee.

Ontberingen
Een college over de ontberingen van zeereizen in de 18e eeuw, over moed en over het onschatbare wetenschappelijke belang van de tocht.

Endeavour
In Australie en Nieuw Zeeland wordt bij de reis van de Endeavour uitgebreid stilgestaan en DWDD doet aan de hand van meesterverteller Diederik van Vleuten mee.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op DWDD Summerschool of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV