Oranje Leeuwinnen reageren dolblij op behalen WK-finale

Oranje Leeuwinnen reageren dolblij op behalen WK-finale

<em>Oranje Leeuwinnen</em> reageren dolblij op behalen WK-finale De dames van het Nederlands voetbalelftal zijn heel erg blij dat ze zich hebben geplaatst voor de WK-finale. De Oranje Leeuwinnen wonnen woensdagavond in de verlenging van Zweden en spelen zondag de finale tegen de Verenigde Staten. ‘Geweldig team’De voetbalsters reageren dolgelukkig op de winst en de finaleplek. Stefanie van der Gragt weet wel waarom ze zo ver komen. “Omdat we zo’n geweldig team hebben.” Ook speelsters als Shanice van de Sanden en Daniëlle van de Donk geven hun reactie in bovenstaande video. Het Nederlands dameselftal speelt zondag 7 juli om 17.00 uur de WK-finale tegen de Verenigde Staten, deze wedstrijd is te zien op NPO 1. Via Gids.tv kun je alles rond het WK Damesvoetbal 2019 en de Oranje Leeuwinnen volgen. Ronald Koeman is bij Nederland - Zweden: "De Oranjeleeuwinnen doen het geweldig" Bekijk deze video » Nederland - Zweden 1-0 door Jackie Groenen Bekijk deze video »
Voetbal :
Oranje Leeuwinnen reageren dolblij op behalen WK-finale

De dames van het Nederlands voetbalelftal zijn heel erg blij dat ze zich hebben geplaatst voor de WK-finale. De Oranje Leeuwinnen wonnen woensdagavond in de verlenging van Zweden en spelen zondag de finale tegen de Verenigde Staten.

‘Geweldig team’
De voetbalsters reageren dolgelukkig op de winst en de finaleplek. Stefanie van der Gragt weet wel waarom ze zo ver komen. “Omdat we zo’n geweldig team hebben.” Ook speelsters als Shanice van de Sanden en Daniëlle van de Donk geven hun reactie in bovenstaande video.

Het Nederlands dameselftal speelt zondag 7 juli om 17.00 uur de WK-finale tegen de Verenigde Staten, deze wedstrijd is te zien op NPO 1. Via Gids.tv kun je alles rond het WK Damesvoetbal 2019 en de Oranje Leeuwinnen volgen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Oranje Leeuwinnen reageren dolblij op behalen WK-finale of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier