Arjen Robben stopt per direct met voetballen

Arjen Robben stopt per direct met voetballen

Arjen Robben heeft aangekondigd per direct een punt achter zijn loopbaan te zetten. De Nederlandse topvoetballer, die als laatst actief was bij Bayern München, is inmiddels 35 jaar en was de laatste periode van zijn carrière weer regelmatig geblesseerd.

Kwetsbaar
Al sinds het begin van zijn carrière was Arjen Robben kwetsbaar en gevoelig voor blessures. Dat heeft hem er echter niet van weerhouden een prachtige loopbaan tegemoet te gaan na zijn debuut voor FC Groningen in 2000, tegen RKC Waalwijk. Zijn loopbaan voerde hem langs de top van Europa: PSV (2002-2004), Chelsea (2004-2007), Real Madrid (2007-2009) en, sinds 2009, Bayern München.

Successen
Robben reeg de successen gedurende zijn carrière aaneen. Met het Nederlands elftal bereikte hij de finale van het WK in 2010, maar hij was pas echt op de toppen van zijn kunnen op het WK van 2014. Met Bayern München behaalde hij vele prijzen: acht keer kampioen, vijf keer de DFB Pokal en als kers op de taart de Champions League in 2013. Robben maakte toen de winnende goal in de finale.

Geniet hieronder nog een keer van de tien mooiste goals van Arjen Robben voor Bayern München.

Arjen Robben stopt per direct met voetballen Arjen Robben heeft aangekondigd per direct een punt achter zijn loopbaan te zetten. De Nederlandse topvoetballer, die als laatst actief was bij Bayern München, is inmiddels 35 jaar en was de laatste periode van zijn carrière weer regelmatig geblesseerd. Wat gaat Arjen Robben doen na zijn laatste wedstrijd bij Bayern München? Bekijk deze video » KwetsbaarAl sinds het begin van zijn carrière was Arjen Robben kwetsbaar en gevoelig voor blessures. Dat heeft hem er echter niet van weerhouden een prachtige loopbaan tegemoet te gaan na zijn debuut voor FC Groningen in 2000, tegen RKC Waalwijk. Zijn loopbaan voerde hem langs de top van Europa: PSV (2002-2004), Chelsea (2004-2007), Real Madrid (2007-2009) en, sinds 2009, Bayern München. SuccessenRobben reeg de successen gedurende zijn carrière aaneen. Met het Nederlands elftal bereikte hij de finale van het WK in 2010, maar hij was pas echt op de toppen van zijn kunnen op het WK van 2014. Met Bayern München behaalde hij vele prijzen: acht keer kampioen, vijf keer de DFB Pokal en als kers op de taart de Champions League in 2013. Robben maakte toen de winnende goal in de finale. Geniet hieronder nog een keer van de tien mooiste goals van Arjen Robben voor Bayern München.
Voetbal :
Arjen Robben stopt per direct met voetballen
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Arjen Robben stopt per direct met voetballen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV