Nagenieten van Oranjeleeuwinnen, maar finale wordt hele kluif: "We zijn niet goed"

Nagenieten van Oranjeleeuwinnen, maar finale wordt hele kluif: "We zijn niet goed"

De Oranjeleeuwinnen én het Nederlandse volk genieten vandaag nog een beetje na van de historische overwinning van de vrouwen op Zweden. Nu staan ze voor het eerst in de geschiedenis in de finale van het WK, maar Simon Zijlemans tempert de verwachtingen: "Wij zijn niet goed."

Verenigde Staten
De finale wordt zondag 7 juli om 17.00 uur gespeeld tegen de Verenigde Staten, die volgens Zijlemans "heel goed" zijn. Volgens hem heeft Oranje er dit toernooi nog niet uitgehaald wat er in zit, en heeft het team ook het nodige geluk gehad. Eén van de aspecten die wél goed verzorgd is bij het Nederlands elftal is de conditie. Tot slot is er ook nog aandacht voor het afscheid van Arjen Robben.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Nagenieten van Oranjeleeuwinnen, maar finale wordt hele kluif: "We zijn niet goed" De Oranjeleeuwinnen én het Nederlandse volk genieten vandaag nog een beetje na van de historische overwinning van de vrouwen op Zweden. Nu staan ze voor het eerst in de geschiedenis in de finale van het WK, maar Simon Zijlemans tempert de verwachtingen: "Wij zijn niet goed." Terugkijken: Oranje Leeuwinnen emotioneel na fluitsignaal halve finale Bekijk deze video » Oranjeleeuwinnen zetten hotel op zijn kop na elke overwinning Bekijk deze video » Verenigde StatenDe finale wordt zondag 7 juli om 17.00 uur gespeeld tegen de Verenigde Staten, die volgens Zijlemans "heel goed" zijn. Volgens hem heeft Oranje er dit toernooi nog niet uitgehaald wat er in zit, en heeft het team ook het nodige geluk gehad. Eén van de aspecten die wél goed verzorgd is bij het Nederlands elftal is de conditie. Tot slot is er ook nog aandacht voor het afscheid van Arjen Robben. Bekijk het hele fragment hieronder.
Voetbal :
Nagenieten van Oranjeleeuwinnen, maar finale wordt hele kluif: "We zijn niet goed"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nagenieten van Oranjeleeuwinnen, maar finale wordt hele kluif: "We zijn niet goed" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV