Kiki Bertens opgelucht na moeizame overwinning: "Ik wilde haar al feliciteren"

Kiki Bertens opgelucht na moeizame overwinning: "Ik wilde haar al feliciteren"

<em>Kiki Bertens</em> opgelucht na moeizame overwinning: &quot;Ik wilde haar al feliciteren&quot; Kiki Bertens heeft vandaag op Wimbledon een moeizame overwinning geboekt op Taylor Townsend. Bertens kreeg een matchpoint tegen, maar wist de wedstrijd uiteindelijk alsnog om te draaien: "Ik was al op weg naar het net om haar te feliciteren." Samenvatting Wimbledon 2019: Kiki Bertens wint van Mandy Minella Bekijk deze video » Coach Raemon Sluiter blikt vooruit op tweede Wimbledon-wedstrijd Kiki Bertens Bekijk deze video » OmmekeerHet gemiste matchpoint van Townsend leek de ommekeer te zijn, want daarna kwam Bertens steeds beter in haar spel. "Hoe langer de wedstrijd duurt, hoe zekerder ik me ga voelen," zegt Bertens, terwijl het bij Townsend juist andersom leek te zijn na haar matchpoint. De eerste set ging met 3-6 naar Townsend, maar vervolgens was het Bertens die de sets won: 7-5 en 6-2. Bekijk het hele interview hieronder.
Tennis :
Kiki Bertens opgelucht na moeizame overwinning: "Ik wilde haar al feliciteren"

Kiki Bertens heeft vandaag op Wimbledon een moeizame overwinning geboekt op Taylor Townsend. Bertens kreeg een matchpoint tegen, maar wist de wedstrijd uiteindelijk alsnog om te draaien: "Ik was al op weg naar het net om haar te feliciteren."

Ommekeer
Het gemiste matchpoint van Townsend leek de ommekeer te zijn, want daarna kwam Bertens steeds beter in haar spel. "Hoe langer de wedstrijd duurt, hoe zekerder ik me ga voelen," zegt Bertens, terwijl het bij Townsend juist andersom leek te zijn na haar matchpoint. De eerste set ging met 3-6 naar Townsend, maar vervolgens was het Bertens die de sets won: 7-5 en 6-2.

Bekijk het hele interview hieronder.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kiki Bertens opgelucht na moeizame overwinning: "Ik wilde haar al feliciteren" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen