Peter R. de Vries noemt veroordeeling Willem Holleeder "gerechtigheid voor Cor van Hout"

Peter R. de Vries noemt veroordeeling Willem Holleeder "gerechtigheid voor Cor van Hout"

In de carrière van Peter R. de Vries heeft de naam Willem Holleeder eigenlijk sinds het prille begin een grote rol gespeeld. De laatste jaren voerde De Vries voornamelijk gesprekken met Astrid en Sonja Holleeder, die "gerechtigheid voor Cor" wilden. Die is er gekomen.

De Heineken ontvoering
De Vries vertelt dat Holleeder ook is veroordeeld voor het opdracht geven tot de moord op zijn voormalige maatje Cor van Hout. Doordat de misdaadverslaggever zo dicht bij de zussen van Holleeder stond heeft de uitspraak hem ook geraakt, bekent hij. De Vries was al sinds het begin van zijn carrière betrokken bij Willem Holleeder en schreef onder meer twee bestsellers over de ontvoering van Alfred Heineken.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Peter R. de Vries noemt veroordeeling Willem Holleeder "gerechtigheid voor Cor van Hout" In de carrière van Peter R. de Vries heeft de naam Willem Holleeder eigenlijk sinds het prille begin een grote rol gespeeld. De laatste jaren voerde De Vries voornamelijk gesprekken met Astrid en Sonja Holleeder, die "gerechtigheid voor Cor" wilden. Die is er gekomen. Harde schreeuw in rechtszaal na Holleeder-uitspraak Bekijk deze video » John van den Heuvel zag feeststemming na uitspraak Willem Holleeder: "Dag Neussie!" Bekijk deze video » De Heineken ontvoeringDe Vries vertelt dat Holleeder ook is veroordeeld voor het opdracht geven tot de moord op zijn voormalige maatje Cor van Hout. Doordat de misdaadverslaggever zo dicht bij de zussen van Holleeder stond heeft de uitspraak hem ook geraakt, bekent hij. De Vries was al sinds het begin van zijn carrière betrokken bij Willem Holleeder en schreef onder meer twee bestsellers over de ontvoering van Alfred Heineken. Bekijk het hele fragment hieronder.
Misdaad :
Peter R. de Vries noemt veroordeeling Willem Holleeder "gerechtigheid voor Cor van Hout"
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Peter R. de Vries noemt veroordeeling Willem Holleeder "gerechtigheid voor Cor van Hout" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV