SP-raadslid Murat Memis vertelt over gevangenschap: "Ik was heel erg bang"

SP-raadslid Murat Memis vertelt over gevangenschap: "Ik was heel erg bang"

De Eindhovense SP-fractievoorzitter Murat Memis heeft twee maanden gevangen gezeten in Turkije op verdenking van lidmaatschap van een terroristische organisatie. Hij vertelt over zijn ervaringen: "Ik was heel erg bang, en bezorgd hoe het met mijn gezin ging."

Raak niet in paniek
Tijdens zijn vakantie in Turkije zat Memis met zijn gezin te eten in een restaurant toen hij door de anti-terreureenheid werd meegenomen. Hij mocht nog snel tegen zijn familie zeggen dat ze niet in paniek moesten raken, maar werd toen meegenomen naar zijn hotel. Daar onderzochten tien man de hele kamer van Memis, op zoek naar zijn telefoon. "Die had ik niet bij me, maar dat geloofden ze niet."

Bekijk het hele fragment hieronder.

SP-raadslid <em>Murat Memis</em> vertelt over gevangenschap: &quot;Ik was heel erg bang&quot; De Eindhovense SP-fractievoorzitter Murat Memis heeft twee maanden gevangen gezeten in Turkije op verdenking van lidmaatschap van een terroristische organisatie. Hij vertelt over zijn ervaringen: "Ik was heel erg bang, en bezorgd hoe het met mijn gezin ging." Zomer met Art gemist? Discussie over online kinderlokken, waar Hania slachtoffer van werd Bekijk deze video » Raak niet in paniekTijdens zijn vakantie in Turkije zat Memis met zijn gezin te eten in een restaurant toen hij door de anti-terreureenheid werd meegenomen. Hij mocht nog snel tegen zijn familie zeggen dat ze niet in paniek moesten raken, maar werd toen meegenomen naar zijn hotel. Daar onderzochten tien man de hele kamer van Memis, op zoek naar zijn telefoon. "Die had ik niet bij me, maar dat geloofden ze niet." Bekijk het hele fragment hieronder.
Talkshow :
SP-raadslid Murat Memis vertelt over gevangenschap: "Ik was heel erg bang"

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op SP-raadslid Murat Memis vertelt over gevangenschap: "Ik was heel erg bang" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV