Johan Derksen vergelijkt Oranje-doelman Sari van Veenendaal met een paard

Johan Derksen vergelijkt Oranje-doelman Sari van Veenendaal met een paard

Uiteraard is het hoog tijd om Johan Derksen eens te vragen naar zijn mening over het WK Vrouwenvoetbal. Naar eigen zeggen staat hij er heel objectief in, maar hij is niet te beroerd om Oranje-doelman Sari van Veenendaal te vergelijken met een paard. "Ze heeft goed gekeept, een extra bakje haver vanavond."

Lijkt niet op voetbal
"Laat die meiden lekker voetballen," is de mening van Derksen. Hij plaatst echter wel de nodige kanttekeningen bij het niveau: het lijkt niet op voetbal, er zit geen tempo in, ze hebben een slechte techniek... "Maar als je een keer kritiek op ze hebt hebben ze opeens hele lange, gelakte teennageltjes."

Bekijk het hele interview hieronder.

Johan Derksen vergelijkt Oranje-doelman Sari van Veenendaal met een paard Uiteraard is het hoog tijd om Johan Derksen eens te vragen naar zijn mening over het WK Vrouwenvoetbal. Naar eigen zeggen staat hij er heel objectief in, maar hij is niet te beroerd om Oranje-doelman Sari van Veenendaal te vergelijken met een paard. "Ze heeft goed gekeept, een extra bakje haver vanavond." Terugkijken: Oranje Leeuwinnen emotioneel na fluitsignaal halve finale Bekijk deze video » Nagenieten van Oranjeleeuwinnen, maar finale wordt hele kluif: "We zijn niet goed" Bekijk deze video » Lijkt niet op voetbal"Laat die meiden lekker voetballen," is de mening van Derksen. Hij plaatst echter wel de nodige kanttekeningen bij het niveau: het lijkt niet op voetbal, er zit geen tempo in, ze hebben een slechte techniek... "Maar als je een keer kritiek op ze hebt hebben ze opeens hele lange, gelakte teennageltjes." Bekijk het hele interview hieronder.
Voetbal :
Johan Derksen vergelijkt Oranje-doelman Sari van Veenendaal met een paard
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen vergelijkt Oranje-doelman Sari van Veenendaal met een paard of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV