Frenkie de Jong wordt gepresenteerd bij FC Barcelona

Frenkie de Jong wordt gepresenteerd bij FC Barcelona

De vakantie is voorbij en veel clubs beginnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ajacied Frenkie de Jong gaat aan de slag bij zijn nieuwe club Barcelona, waar hij vandaag (5 juli) gepresenteerd zal worden. De supporters verwachten veel van hem.

Nederlanders altijd welkom
Enkele supporters laten hun licht schijnen op de transfer, waarmee zo'n 75 miljoen euro gemoeid is. Op dit moment verkeert Barcelona volgens hen in een wat mindere fase, en De Jong kan iets nieuws toevoegen aan de selectie. Ook zijn Nederlanders altijd welkom: "Nederlanders zijn goede spelers. Johan Cruijff was bijvoorbeeld een heel goede speler voor Barcelona."

Bekijk het hele fragment hieronder.

Frenkie de Jong wordt gepresenteerd bij FC Barcelona De vakantie is voorbij en veel clubs beginnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ajacied Frenkie de Jong gaat aan de slag bij zijn nieuwe club Barcelona, waar hij vandaag (5 juli) gepresenteerd zal worden. De supporters verwachten veel van hem. Frenkie de Jong vindt dat de scheidsrechter wel wat vaker voor Nederland mocht fluiten Bekijk deze video » Vriendin Frenkie de Jong brengt kledinglijn op de markt Bekijk deze video » Nederlanders altijd welkomEnkele supporters laten hun licht schijnen op de transfer, waarmee zo'n 75 miljoen euro gemoeid is. Op dit moment verkeert Barcelona volgens hen in een wat mindere fase, en De Jong kan iets nieuws toevoegen aan de selectie. Ook zijn Nederlanders altijd welkom: "Nederlanders zijn goede spelers. Johan Cruijff was bijvoorbeeld een heel goede speler voor Barcelona." Bekijk het hele fragment hieronder.
Voetbal :
Frenkie de Jong wordt gepresenteerd bij FC Barcelona
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Frenkie de Jong wordt gepresenteerd bij FC Barcelona of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV