Oranjeleeuwinnen willen niet gehuldigd worden als ze finale verliezen

Oranjeleeuwinnen willen niet gehuldigd worden als ze finale verliezen

Oranjeleeuwinnen willen niet gehuldigd worden als ze finale verliezen Angela de Jong bespreekt de kijkcijfers van het WK Vrouwenvoetbal, die afgelopen week een hoogtepunt bereikten: ruim vijf miljoen mensen keken naar de halve finale tegen Zweden. Mochten de Leeuwinnen wereldkampioen worden, dan komt er een huldiging, maar als ze verliezen gebeurt dat op eigen verzoek niet. "Dan vinden ze dat er geen reden is voor een huldiging." Nagenieten van Oranjeleeuwinnen, maar finale wordt hele kluif: "We zijn niet goed" Bekijk deze video » Claudia de Breij: "De Oranjeleeuwinnen zeiden: 'Dit moet je opnemen!'" Bekijk deze video »
Voetbal :
Oranjeleeuwinnen willen niet gehuldigd worden als ze finale verliezen

Angela de Jong bespreekt de kijkcijfers van het WK Vrouwenvoetbal, die afgelopen week een hoogtepunt bereikten: ruim vijf miljoen mensen keken naar de halve finale tegen Zweden. Mochten de Leeuwinnen wereldkampioen worden, dan komt er een huldiging, maar als ze verliezen gebeurt dat op eigen verzoek niet. "Dan vinden ze dat er geen reden is voor een huldiging."

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Oranjeleeuwinnen willen niet gehuldigd worden als ze finale verliezen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV