Oranjeleeuwinnen willen niet gehuldigd worden als ze finale verliezen

Oranjeleeuwinnen willen niet gehuldigd worden als ze finale verliezen

Oranjeleeuwinnen willen niet gehuldigd worden als ze finale verliezen Angela de Jong bespreekt de kijkcijfers van het WK Vrouwenvoetbal, die afgelopen week een hoogtepunt bereikten: ruim vijf miljoen mensen keken naar de halve finale tegen Zweden. Mochten de Leeuwinnen wereldkampioen worden, dan komt er een huldiging, maar als ze verliezen gebeurt dat op eigen verzoek niet. "Dan vinden ze dat er geen reden is voor een huldiging." Nagenieten van Oranjeleeuwinnen, maar finale wordt hele kluif: "We zijn niet goed" Bekijk deze video » Claudia de Breij: "De Oranjeleeuwinnen zeiden: 'Dit moet je opnemen!'" Bekijk deze video »
Voetbal :

Angela de Jong bespreekt de kijkcijfers van het WK Vrouwenvoetbal, die afgelopen week een hoogtepunt bereikten: ruim vijf miljoen mensen keken naar de halve finale tegen Zweden. Mochten de Leeuwinnen wereldkampioen worden, dan komt er een huldiging, maar als ze verliezen gebeurt dat op eigen verzoek niet. "Dan vinden ze dat er geen reden is voor een huldiging."

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Oranjeleeuwinnen willen niet gehuldigd worden als ze finale verliezen of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: miljoen, nederland, finale, zweden, huldiging, vrouwenvoetbal, wereldkampioen, kijkcijfers, deskundigen, wk vrouwenvoetbal, halve finale, samenvatting, oranjevrouwen, video, leeuwinnen, angela de jong, OranjeLeeuwinnen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.