Extra beelden Temptation Island VIPS: dit zag je niet in aflevering 2

Extra beelden Temptation Island VIPS: dit zag je niet in aflevering 2

Extra beelden Temptation Island VIPS: dit zag je niet in aflevering 2 In de afleveringen van Temptation Island VIPS is al veel van de belevenissen van de verleiders en kandidaten te zien. Maar de camera’s draaien 24 uur per dag, daarom zijn er extra beelden vrijgegeven die niet in aflevering 2 te zien waren. OnderonsjesZo zijn er bijvoorbeeld een aantal onderonsjes tussen de meiden en de mannen van Temptation Island VIPS, die niet zijn uitgezonden. Bekijk de video met extra beelden hierboven. De nieuwste reeks van Temptation Island VIPS is sinds donderdag 27 juni exclusief te zien op Videoland. Extra beelden Temptation Island VIPS: dit zag je niet in de eerste aflevering Bekijk deze video » Fabrizio (Temptation Island VIPS) heeft nieuwe vlam Bekijk deze video »
TV :
Extra beelden Temptation Island VIPS: dit zag je niet in aflevering 2

In de afleveringen van Temptation Island VIPS is al veel van de belevenissen van de verleiders en kandidaten te zien. Maar de camera’s draaien 24 uur per dag, daarom zijn er extra beelden vrijgegeven die niet in aflevering 2 te zien waren.

Onderonsjes
Zo zijn er bijvoorbeeld een aantal onderonsjes tussen de meiden en de mannen van Temptation Island VIPS, die niet zijn uitgezonden. Bekijk de video met extra beelden hierboven.

De nieuwste reeks van Temptation Island VIPS is sinds donderdag 27 juni exclusief te zien op Videoland.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Extra beelden Temptation Island VIPS: dit zag je niet in aflevering 2 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV