Humberto Tan over affaire-geruchten: 'ene oor in, andere oor uit'

Humberto Tan over affaire-geruchten: 'ene oor in, andere oor uit'

<em>Humberto Tan</em> over affaire-geruchten: 'ene oor in, andere oor uit' Het zijn roerige tijden voor Humberto Tan. Er gaan hardnekkige geruchten dat de getrouwde presentator een affaire zou hebben met de 25-jarige fotografe Fleur Louwe. Hij reageert voor het eerst op camera op deze verhalen. Humberto haalt schouders opHumberto laat weten dat het goed met hem gaat. “Het ene oor in, het andere oor uit”, zegt hij over de verhalen en haalt zijn schouders op. “Volgende week is er ook weer wat.” Bekijk de reactie van Humberto in de video van RTL Boulevard hierboven. Dionne StaxEerder gingen al geruchten dat hij een relatie zou hebben met Dionne Stax. Hierop hebben beiden nooit willen reageren. Vermeende minnares Humberto Tan reageert op verhaal ‘affaire’ Bekijk deze video » Bart Ettekoven: ‘Appjes Humberto Tan te pikant voor publicatie’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Humberto Tan over affaire-geruchten: 'ene oor in, andere oor uit'

Het zijn roerige tijden voor Humberto Tan. Er gaan hardnekkige geruchten dat de getrouwde presentator een affaire zou hebben met de 25-jarige fotografe Fleur Louwe. Hij reageert voor het eerst op camera op deze verhalen.

Humberto haalt schouders op
Humberto laat weten dat het goed met hem gaat. “Het ene oor in, het andere oor uit”, zegt hij over de verhalen en haalt zijn schouders op. “Volgende week is er ook weer wat.” Bekijk de reactie van Humberto in de video van RTL Boulevard hierboven.

Dionne Stax
Eerder gingen al geruchten dat hij een relatie zou hebben met Dionne Stax. Hierop hebben beiden nooit willen reageren.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het zijn net mensen
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto Tan over affaire-geruchten: 'ene oor in, andere oor uit' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV