Zomercliff Goede Tijden, Slechte Tijden: Amir vecht voor zijn leven

Zomercliff Goede Tijden, Slechte Tijden: Amir vecht voor zijn leven

Zomercliff Goede Tijden, Slechte Tijden: Amir vecht voor zijn leven Vrijdagavond werd de laatste uitzending van het seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden uitgezonden. Dat betekent dat er weer een spannende zomercliff te zien was. ReanimatieDeze keer was Amir degene die in nood verkeert, hij moet zelfs worden gereanimeerd. Zijn geliefde Sjors staat erbij en bidt voor een goede afloop. Bekijk de heftige scène hierboven. Laatste week Goede tijden, slechte tijden belooft zenuwslopend spannend te worden Bekijk deze video » Anouk Maas voor het laatst in Goede tijden, slechte tijden Bekijk deze video »
TV :
Zomercliff Goede Tijden, Slechte Tijden: Amir vecht voor zijn leven

Vrijdagavond werd de laatste uitzending van het seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden uitgezonden. Dat betekent dat er weer een spannende zomercliff te zien was.

Reanimatie
Deze keer was Amir degene die in nood verkeert, hij moet zelfs worden gereanimeerd. Zijn geliefde Sjors staat erbij en bidt voor een goede afloop. Bekijk de heftige scène hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zomercliff Goede Tijden, Slechte Tijden: Amir vecht voor zijn leven of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV