Temptation Island VIPS: Draagt Tarzan-verleider een pruik?

Temptation Island VIPS: Draagt Tarzan-verleider een pruik?

Temptation Island VIPS: Draagt Tarzan-verleider een pruik? Het houdt de gemoederen flink bezig: draagt Temptation Island VIPS-verleider Fabricio een pruik of niet? Fabricio heeft vanwege zijn verschijning de bijnaam Tarzan Van Temptation gekregen, en over zijn haar wordt ook flink gesproken. In bovenstaande video onthult Fabricio, ook wel bekend als BB Hermann, of hij nou een pruik draagt of dat zijn haardos puur natuur is… De nieuwste reeks van Temptation Island VIPS is sinds donderdag 27 juni exclusief te zien op Videoland. Fabrizio en Pommeline gaan allebei in eigen tattooshop werken Bekijk deze video » Extra beelden Temptation Island VIPS: dit zag je niet in aflevering 2 Bekijk deze video »
Entertainment :
Temptation Island VIPS: Draagt Tarzan-verleider een pruik?

Het houdt de gemoederen flink bezig: draagt Temptation Island VIPS-verleider Fabricio een pruik of niet? Fabricio heeft vanwege zijn verschijning de bijnaam Tarzan Van Temptation gekregen, en over zijn haar wordt ook flink gesproken. In bovenstaande video onthult Fabricio, ook wel bekend als BB Hermann, of hij nou een pruik draagt of dat zijn haardos puur natuur is…

De nieuwste reeks van Temptation Island VIPS is sinds donderdag 27 juni exclusief te zien op Videoland.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Temptation Island VIPS: Draagt Tarzan-verleider een pruik? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV