Oranje Leeuwinnen hebben nog geen stress voor WK-finale

Oranje Leeuwinnen hebben nog geen stress voor WK-finale

<em>Oranje Leeuwinnen</em> hebben nog geen stress voor WK-finale De Oranje Leeuwinnen zijn nog helemaal relaxed en voelen geen stress voor de WK-finale die ze zondag spelen. Verslaggevers Rypke Bakker en Mark Leene proefden de sfeer onder de Nederlandse voetbalsters en spraken met Daniëlle van de Donk en Dominique Bloodworth. Bekijk de interviews en het verslag hierboven. Het Nederlands dameselftal speelt zondag 7 juli om 17.00 uur de WK-finale tegen de Verenigde Staten, deze wedstrijd is te zien op NPO 1. Via Gids.tv kun je alles rond het WK Damesvoetbal 2019 en de Oranje Leeuwinnen volgen. Oranje Leeuwinnen bespotten Jackie Groenen omdat ze bijna nooit scoorde Bekijk deze video » Zo weinig verdienen Oranje Leeuwinnen vergeleken met de mannen Bekijk deze video »
Voetbal :
Oranje Leeuwinnen hebben nog geen stress voor WK-finale

De Oranje Leeuwinnen zijn nog helemaal relaxed en voelen geen stress voor de WK-finale die ze zondag spelen. Verslaggevers Rypke Bakker en Mark Leene proefden de sfeer onder de Nederlandse voetbalsters en spraken met Daniëlle van de Donk en Dominique Bloodworth. Bekijk de interviews en het verslag hierboven.

Het Nederlands dameselftal speelt zondag 7 juli om 17.00 uur de WK-finale tegen de Verenigde Staten, deze wedstrijd is te zien op NPO 1. Via Gids.tv kun je alles rond het WK Damesvoetbal 2019 en de Oranje Leeuwinnen volgen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Oranje Leeuwinnen hebben nog geen stress voor WK-finale of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV