Domien en Mattie strijden om Songfestival naar hun stad te halen

Domien en Mattie strijden om Songfestival naar hun stad te halen

Domien en Mattie strijden om <em>Songfestival</em> naar hun stad te halen De grote strijd om de organisatie van het Eurovisie Songfestival is in volle gang. De Q Music-dj’s Domien Verschuuren en Mattie Valk vinden allebei dat hun stad deze eer moet krijgen en doen in bovenstaande video allebei een pitch. Mattie vertelt waarom het liedjesfestijn naar Rotterdam moet komen en Domien laat weten waarom Utrecht de beste kandidaat is. Eurovisie Songfestival 2020: Welke stad organiseert het? Bekijk deze video » Felle strijd om wie het Eurovisie Songfestival 2020 mag presenteren Bekijk deze video »
Entertainment :
Domien en Mattie strijden om Songfestival naar hun stad te halen

De grote strijd om de organisatie van het Eurovisie Songfestival is in volle gang. De Q Music-dj’s Domien Verschuuren en Mattie Valk vinden allebei dat hun stad deze eer moet krijgen en doen in bovenstaande video allebei een pitch. Mattie vertelt waarom het liedjesfestijn naar Rotterdam moet komen en Domien laat weten waarom Utrecht de beste kandidaat is.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Domien en Mattie strijden om Songfestival naar hun stad te halen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV