Erica Terpstra vertelt over haar mooiste en engste reismomenten

Erica Terpstra vertelt over haar mooiste en engste reismomenten

Erica Terpstra reist voor het nieuwe seizoen van Erica op Reis weer de wereld rond. Tijdens deze reizen is ze weer veel bijzondere dingen tegengekomen.

Erica is al in meer dan 35 landen geweest. Bij Zomer met Art vertelt ze dat ze over haar reizen. ,,Ik heb rauwe geitenoog aangeboden gekregen", vertelt Erica.

Bekijk het hele fragment hieronder.

<em>Erica Terpstra</em> vertelt over haar mooiste en engste reismomenten Erica Terpstra reist voor het nieuwe seizoen van Erica op Reis weer de wereld rond. Tijdens deze reizen is ze weer veel bijzondere dingen tegengekomen. Erica is al in meer dan 35 landen geweest. Bij Zomer met Art vertelt ze dat ze over haar reizen. ,,Ik heb rauwe geitenoog aangeboden gekregen", vertelt Erica. Bekijk het hele fragment hieronder. Bekijk ook Renée van Wegberg zingt combinatie van Laat Me en Vivre Bekijk deze video » Bekijk de bloopers van het programma Van Onschatbare Waarde Bekijk deze video »
Talkshow :
Erica Terpstra vertelt over haar mooiste en engste reismomenten
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Erica Terpstra vertelt over haar mooiste en engste reismomenten of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV