Xander van der Wulp en Joost Vullings blikken terug op politieke jaar

Xander van der Wulp en Joost Vullings blikken terug op politieke jaar

Xander van der Wulp en Joost Vullings blikken terug op politieke jaar Het was een bewogen jaar voor de politiek. Verschillende ministers traden af, er waren rampen en bijvoorbeeld het klimaatakkoord is een veelbesproken thema binnnen de politiek. Joost Vullings en Xander van der Wulp laten bij Pauw hun favoriete fragmenten zien en blikken terug op het afgelopen jaar. Bekijk ook Arjen Lubach over theatervoorstelling en nieuwe single Beter in bed Bekijk deze video » Janine Abbring vertelt over nieuw seizoen Zomergasten Bekijk deze video »
Talkshow :

Het was een bewogen jaar voor de politiek. Verschillende ministers traden af, er waren rampen en bijvoorbeeld het klimaatakkoord is een veelbesproken thema binnnen de politiek. Joost Vullings en Xander van der Wulp laten bij Pauw hun favoriete fragmenten zien en blikken terug op het afgelopen jaar.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Xander van der Wulp en Joost Vullings blikken terug op politieke jaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: sport, politiek, xander van der wulp, ministers, fragmenten, joost vullings, rampen, klimaatakkoord, thema, video, xander, pauw

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.