PowNed volgde wielrenner Tom Dumoulin in turbulente tijd

PowNed volgde wielrenner Tom Dumoulin in turbulente tijd

PowNed volgde wielrenner Tom Dumoulin in turbulente tijd Dit jaar zou het jaar moeten worden van Tom Dumoulin. Na een harde val in de Giro, spatte zijn Giro-droom in duigen. De 28-jarige wielrenner werd de afgelopen maanden gevolgd door PowNed. Hierbij wordt duidelijk wat er allemaal komt kijk bij het klaarstomen van een kampioen en wat voor drama de val in de Giro met zich meebracht. Bekijk de hele documentaire van PowNed hierboven. Bekijk ook Luchtmachtdagen zijn een cadeautje voor vliegtuigspotters Bekijk deze video » Rapper Sjors pleegt bankoverval in nieuwe clip Ich Brauche Geld Bekijk deze video »
TV :
PowNed volgde wielrenner Tom Dumoulin in turbulente tijd

Dit jaar zou het jaar moeten worden van Tom Dumoulin. Na een harde val in de Giro, spatte zijn Giro-droom in duigen. De 28-jarige wielrenner werd de afgelopen maanden gevolgd door PowNed. Hierbij wordt duidelijk wat er allemaal komt kijk bij het klaarstomen van een kampioen en wat voor drama de val in de Giro met zich meebracht.

Bekijk de hele documentaire van PowNed hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op PowNed volgde wielrenner Tom Dumoulin in turbulente tijd of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV