Jan Joost van Gangelen gaat door met Veronica Inside als vervanger van Wilfred Genee

Jan Joost van Gangelen gaat door met Veronica Inside als vervanger van Wilfred Genee

Niet alleen Wilfred Genee, ook zijn vervanger op de radio Jan Joost van Gangelen gaat met vakantie. Net als Genee heeft Van Gangelen er inmiddels een half jaar op zitten als dj bij Veronica Inside en hij meldt dat ook zijn contract wordt verlengd.

Opslag
Van Gangelen draait één dag in de week op Radio Veronica. Hij vertelt aan sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen dat het allemaal zo gepiept was met de contractverlenging, maar over één aspect is Van Gangelen minder tevreden: "Het is onmogelijk om hier opslag te krijgen."

Bekijk het hele fragment hieronder.

Jan Joost van Gangelen gaat door met Veronica Inside als vervanger van Wilfred Genee Niet alleen Wilfred Genee, ook zijn vervanger op de radio Jan Joost van Gangelen gaat met vakantie. Net als Genee heeft Van Gangelen er inmiddels een half jaar op zitten als dj bij Veronica Inside en hij meldt dat ook zijn contract wordt verlengd. Wordt Jack van Gelder de vervanger van Wilfred Genee bij Veronica Inside? Bekijk deze video » OpslagVan Gangelen draait één dag in de week op Radio Veronica. Hij vertelt aan sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen dat het allemaal zo gepiept was met de contractverlenging, maar over één aspect is Van Gangelen minder tevreden: "Het is onmogelijk om hier opslag te krijgen." Bekijk het hele fragment hieronder.
Entertainment :
Jan Joost van Gangelen gaat door met Veronica Inside als vervanger van Wilfred Genee
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jan Joost van Gangelen gaat door met Veronica Inside als vervanger van Wilfred Genee of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV