Johan Derksen verwacht niets van Feyenoord komend seizoen

Johan Derksen verwacht niets van Feyenoord komend seizoen

Johan Derksen laat zijn licht schijnen op het komende seizoen. Volgens de voetbalanaliticus zal Ajax op zijn sloffen kampioen worden: PSV kan de Amsterdammers niet bedreigen, om over Feyenoord nog maar te zwijgen. "Van Feyenoord verwacht ik niets."

Geen geld
Volgens Derksen heeft Feyenoord het geld niet om te wedijveren met Ajax en ook PSV. Hij heeft dan ook medelijden met Jaap Stam, die overkwam van PEC Zwolle. Ondanks een matige selectie staat de druk er bij Feyenoord altijd vol op, wat voor Stam lastig zal zijn. Als er dan ook nog "B-sterren" als Luciano Narsingh naar de club komen, word je als club zeker niet sterker, aldus Derksen.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Johan Derksen verwacht niets van Feyenoord komend seizoen Johan Derksen laat zijn licht schijnen op het komende seizoen. Volgens de voetbalanaliticus zal Ajax op zijn sloffen kampioen worden: PSV kan de Amsterdammers niet bedreigen, om over Feyenoord nog maar te zwijgen. "Van Feyenoord verwacht ik niets." Johan Derksen over dronken Wesley Sneijder: "Het is gênant" Bekijk deze video » Johan Derksen heeft geen vertrouwen in Ajax-aankoop Quincy Promes Bekijk deze video » Geen geldVolgens Derksen heeft Feyenoord het geld niet om te wedijveren met Ajax en ook PSV. Hij heeft dan ook medelijden met Jaap Stam, die overkwam van PEC Zwolle. Ondanks een matige selectie staat de druk er bij Feyenoord altijd vol op, wat voor Stam lastig zal zijn. Als er dan ook nog "B-sterren" als Luciano Narsingh naar de club komen, word je als club zeker niet sterker, aldus Derksen. Bekijk het hele fragment hieronder.
Voetbal :
Johan Derksen verwacht niets van Feyenoord komend seizoen
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen verwacht niets van Feyenoord komend seizoen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV