StukTV komt met nieuwe serie Puberende Bejaarden, bekijk aflevering 1 hier al

StukTV komt met nieuwe serie Puberende Bejaarden, bekijk aflevering 1 hier al

<em>StukTV</em> komt met nieuwe serie <em>Puberende Bejaarden</em>, bekijk aflevering 1 hier al De mannen van het populaire YouTube-kanaal StukTV komen met de nieuwe online videoserie Puberende Bejaarden. Hierin gaan ze hun bucketlist afwerken, vermomd als bejaarden. Bekijk hierboven de eerste aflevering van de serie. BeroemdhedenDe belangrijkste reden om vermomd te gaan als bejaarden is dat Giel, Thomas en Stefan inmiddels zó bekend zijn dat ze de activiteiten niet meer als zichzelf kunnen ondernemen. Bedekt onder een dikke laag grime reizen ze samen door Nederland om de dingen te doen die ze altijd al hebben willen ondernemen. En daarbij gaan ze steeds een stukje verder. Hier begon het allemaal voor de mannen van StukTV Bekijk deze video » Verborgen cameraDoor middel van een verborgen camera is ook de reactie van de omstanders te zien. Veel mensen hebben nog niet vaak een stel gekke stunts uithalende bejaarden gezien (hoewel Jackass en Benidorm Bastards uiteraard goede voorbeelden zijn). De mannen van StukTV blijven hierdoor natuurlijk niet onopgemerkt. Vanaf zaterdag 6 juli verschijnt elke zaterdag om 17.00 uur een nieuwe aflevering van Puberende Bejaarden op het YouTube-kanaal van StukTV. In totaal verschijnen er acht afleveringen. Humberto denkt dat de jongens van StukTV lastige pubers waren Bekijk deze video »
Humor :
StukTV komt met nieuwe serie Puberende Bejaarden, bekijk aflevering 1 hier al

De mannen van het populaire YouTube-kanaal StukTV komen met de nieuwe online videoserie Puberende Bejaarden. Hierin gaan ze hun bucketlist afwerken, vermomd als bejaarden. Bekijk hierboven de eerste aflevering van de serie.

Beroemdheden
De belangrijkste reden om vermomd te gaan als bejaarden is dat Giel, Thomas en Stefan inmiddels zó bekend zijn dat ze de activiteiten niet meer als zichzelf kunnen ondernemen. Bedekt onder een dikke laag grime reizen ze samen door Nederland om de dingen te doen die ze altijd al hebben willen ondernemen. En daarbij gaan ze steeds een stukje verder.

Verborgen camera
Door middel van een verborgen camera is ook de reactie van de omstanders te zien. Veel mensen hebben nog niet vaak een stel gekke stunts uithalende bejaarden gezien (hoewel Jackass en Benidorm Bastards uiteraard goede voorbeelden zijn). De mannen van StukTV blijven hierdoor natuurlijk niet onopgemerkt.

Vanaf zaterdag 6 juli verschijnt elke zaterdag om 17.00 uur een nieuwe aflevering van Puberende Bejaarden op het YouTube-kanaal van StukTV. In totaal verschijnen er acht afleveringen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op StukTV komt met nieuwe serie Puberende Bejaarden, bekijk aflevering 1 hier al of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen