Gordon en Patty Brard huilen om nieuwe ‘dagelijkse talkshow’

Gordon en Patty Brard huilen om nieuwe ‘dagelijkse talkshow’

<em>Gordon</em> en <em>Patty Brard</em> huilen om nieuwe ‘dagelijkse talkshow’ Gordon en Patty Brard gaan samen een nieuw tv-programma maken, dat verklapt Gordon in RTL Boulevard. Ook laat hij weten dat ze samen hebben gehuild om de show… Allebei emotioneel“We moesten allebei huilen. Omdat dit niet meer op de Nederlandse televisie is”, aldus Gordon. “Het is zo mooi om te doen.” Dagelijkse talkshow?Gordon mag eigenlijk nog niks zeggen over het programma, maar het lijkt erop dat het gaat om een nieuwe dagelijkse talkshow. De presentator laat weten dat het een ‘droom’ is die uitkomt. Bekijk het hele interview hierboven. Gordon verbreekt belofte: hij gaat toch weer muziek maken Bekijk deze video » Gordon werkt keihard aan summerbody voor vakantie begint Bekijk deze video »
TV :
Gordon en Patty Brard huilen om nieuwe ‘dagelijkse talkshow’

Gordon en Patty Brard gaan samen een nieuw tv-programma maken, dat verklapt Gordon in RTL Boulevard. Ook laat hij weten dat ze samen hebben gehuild om de show…

Allebei emotioneel
“We moesten allebei huilen. Omdat dit niet meer op de Nederlandse televisie is”, aldus Gordon. “Het is zo mooi om te doen.”

Dagelijkse talkshow?
Gordon mag eigenlijk nog niks zeggen over het programma, maar het lijkt erop dat het gaat om een nieuwe dagelijkse talkshow. De presentator laat weten dat het een ‘droom’ is die uitkomt. Bekijk het hele interview hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gordon en Patty Brard huilen om nieuwe ‘dagelijkse talkshow’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV