Zo worden StukTV-jongens omgetoverd tot oude opa’s

Zo worden StukTV-jongens omgetoverd tot oude opa’s

Zo worden <em>StukTV</em>-jongens omgetoverd tot oude opa’s Giel, Thomas en Stefan maken voor hun Youtube-kanaal StukTV de serie Puberende Bejaarden. Hiervoor krijgen de jongens een make-over en worden ze getransformeerd tot oude opa’s. Bekijk bij Gids.tv de eerste aflevering van Puberende Bejaarden. OnherkenbaarIn de serie gaan ze hun bucketlist afwerken als bejaarden. In bovenstaande beelden geven de opa’s een interview, maar vertellen ook de jongens zelf hoe ze zijn omgetoverd tot de oude mannetjes. Ook is te zien hoe de make-up ervoor kan zorgen dat ze ineens zo veel jaar ouder lijken en onherkenbaar zijn. Vanaf zaterdag 6 juli verschijnt elke zaterdag om 17.00 uur een nieuwe aflevering van Puberende Bejaarden. Bekijk hier de eerste aflevering van Puberende Bejaarden. It Takes 2: Stefan (StukTV) moet de show verlaten Bekijk deze video » StukTV komt met nieuwe serie Puberende Bejaarden, bekijk aflevering 1 hier al Bekijk deze video »
TV :
Zo worden StukTV-jongens omgetoverd tot oude opa’s

Giel, Thomas en Stefan maken voor hun Youtube-kanaal StukTV de serie Puberende Bejaarden. Hiervoor krijgen de jongens een make-over en worden ze getransformeerd tot oude opa’s.

Bekijk bij Gids.tv de eerste aflevering van Puberende Bejaarden.

Onherkenbaar
In de serie gaan ze hun bucketlist afwerken als bejaarden. In bovenstaande beelden geven de opa’s een interview, maar vertellen ook de jongens zelf hoe ze zijn omgetoverd tot de oude mannetjes. Ook is te zien hoe de make-up ervoor kan zorgen dat ze ineens zo veel jaar ouder lijken en onherkenbaar zijn.

Vanaf zaterdag 6 juli verschijnt elke zaterdag om 17.00 uur een nieuwe aflevering van Puberende Bejaarden. Bekijk hier de eerste aflevering van Puberende Bejaarden.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zo worden StukTV-jongens omgetoverd tot oude opa’s of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV