Amerikaanse familie Dominique Bloodworth juicht toch voor Nederland

Amerikaanse familie Dominique Bloodworth juicht toch voor Nederland

Amerikaanse familie Dominique Bloodworth juicht toch voor Nederland Dominique Bloodworth kan zeker rekenen op de steun van haar schoonfamilie. Ze staat zondag in de finale van het WK Damesvoetbal tegenover Amerika, maar toch staat haar Amerikaanse familie volledig achter de Nederlandse. Family firstAllerlei leden van de Bloodworth-familie hebben in bovenstaande video iets ingesproken. Ze laten duidelijk weten voor Dominique en dus Nederland te juichen, ondanks hun Amerikaanse roots. Bekijk de video hierboven. Het Nederlands dameselftal speelt vandaag (zondag 7 juli) om 17.00 uur de WK-finale tegen de Verenigde Staten, deze wedstrijd is te zien op NPO 1. Via Gids.tv kun je alles rond het WK Damesvoetbal 2019 en de Oranje Leeuwinnen volgen. Zo weinig verdienen Oranje Leeuwinnen vergeleken met de mannen Bekijk deze video » Oranje Leeuwinnen hebben nog geen stress voor WK-finale Bekijk deze video »
Voetbal :
Amerikaanse familie Dominique Bloodworth juicht toch voor Nederland

Dominique Bloodworth kan zeker rekenen op de steun van haar schoonfamilie. Ze staat zondag in de finale van het WK Damesvoetbal tegenover Amerika, maar toch staat haar Amerikaanse familie volledig achter de Nederlandse.

Family first
Allerlei leden van de Bloodworth-familie hebben in bovenstaande video iets ingesproken. Ze laten duidelijk weten voor Dominique en dus Nederland te juichen, ondanks hun Amerikaanse roots. Bekijk de video hierboven.

Het Nederlands dameselftal speelt vandaag (zondag 7 juli) om 17.00 uur de WK-finale tegen de Verenigde Staten, deze wedstrijd is te zien op NPO 1. Via Gids.tv kun je alles rond het WK Damesvoetbal 2019 en de Oranje Leeuwinnen volgen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Amerikaanse familie Dominique Bloodworth juicht toch voor Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV