Dit zijn de eerste beelden van Baby Archie van 8 weken oud

Dit zijn de eerste beelden van Baby Archie van 8 weken oud

Dit zijn de eerste beelden van <em>Baby Archie</em> van 8 weken oud Baby Archie is vandaag officieel gedoopt en er zijn voor het eerst foto's vrijgegeven van de 8 weken oude knul. Prins Harry & Meghan Markle zien er dolgelukkig uit op de beelden. De doop van Baby Archie was in de privékapel van Windsor Castle en een familiekiekje werd gedeeld op Instagram. Insta-postDe zoon van de hertog en hertogin van Sussex, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, werd gedoopt in een "intieme ceremonie" onder leiding van de aartsbisschop van Canterbury, Justin Welby, volgens de onderstaande officiële Instagram van de familie. View this post on Instagram A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) Speciaal moment"De hertog en hertogin van Sussex zijn zo blij om de vreugde van deze dag te delen met het publiek dat ongelooflijk ondersteunend zijn geweest sinds de geboorte van hun zoon", luidt het Instagram-bijschrift dat wij voor je vertaalden. "Ze danken iedereen voor hun vriendelijkheid en het verwelkomen van hun eerstgeborene en het vieren van dit speciale moment." Bekijk ook Zo zoet! Prins Harry en Meghan Markle delen moederdagfoto Archie Bekijk deze video » Meghan Markle en Prins Harry delen nieuwe huwelijksbeelden Bekijk deze video » PeetoudersUitgelicht in de familiefoto is baby Archie, ouders Meghan Markle en Prins Harry, The Duchess of Cornwall, The Prince of Wales, The Duke and Duchess of Cambridge, Doria Ragland, Lady Sarah McCorquodale en Lady Jane Fellowes. Hoewel officiële peetouders niet zijn vrijgelaten, lijkt de foto een aanwijzing te zijn voor wie de peetouders zouden zijn. Koningin Elizabeth IIKoningin Elizabeth IIwoonde de ceremonie niet bij vanwege een eerdere afspraak, meldde BBC News. DoopjurkTerwijl de doopjurk bijna identiek lijkt aan de doopjurk van andere leden van de koninklijke familie, is het een handgemaakte replica die al 11 jaar wordt gebruikt, waaronder de doopfeesten van prins George, prinses Charlotte en prins Louis. De oorspronkelijke koninklijke doopjas werd voorheen gebruikt voor generaties koninklijke baby's, die dateerden uit 1841 toen het werd gemaakt in opdracht van koningin Victoria. Bron: ITV Bekijk ook Prins Harry en Meghan Markle plaatsen bijzondere vacature Bekijk deze video » Wordt royal baby Archie deze week gedoopt zonder William en Kate? Bekijk deze video »
Royals :
Dit zijn de eerste beelden van Baby Archie van 8 weken oud

Baby Archie is vandaag officieel gedoopt en er zijn voor het eerst foto's vrijgegeven van de 8 weken oude knul. Prins Harry & Meghan Markle zien er dolgelukkig uit op de beelden. De doop van Baby Archie was in de privékapel van Windsor Castle en een familiekiekje werd gedeeld op Instagram.

Insta-post
De zoon van de hertog en hertogin van Sussex, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, werd gedoopt in een "intieme ceremonie" onder leiding van de aartsbisschop van Canterbury, Justin Welby, volgens de onderstaande officiële Instagram van de familie.

Speciaal moment
"De hertog en hertogin van Sussex zijn zo blij om de vreugde van deze dag te delen met het publiek dat ongelooflijk ondersteunend zijn geweest sinds de geboorte van hun zoon", luidt het Instagram-bijschrift dat wij voor je vertaalden. "Ze danken iedereen voor hun vriendelijkheid en het verwelkomen van hun eerstgeborene en het vieren van dit speciale moment."

Peetouders
Uitgelicht in de familiefoto is baby Archie, ouders Meghan Markle en Prins Harry, The Duchess of Cornwall, The Prince of Wales, The Duke and Duchess of Cambridge, Doria Ragland, Lady Sarah McCorquodale en Lady Jane Fellowes. Hoewel officiële peetouders niet zijn vrijgelaten, lijkt de foto een aanwijzing te zijn voor wie de peetouders zouden zijn.

Koningin Elizabeth II
Koningin Elizabeth IIwoonde de ceremonie niet bij vanwege een eerdere afspraak, meldde BBC News.

Doopjurk
Terwijl de doopjurk bijna identiek lijkt aan de doopjurk van andere leden van de koninklijke familie, is het een handgemaakte replica die al 11 jaar wordt gebruikt, waaronder de doopfeesten van prins George, prinses Charlotte en prins Louis. De oorspronkelijke koninklijke doopjas werd voorheen gebruikt voor generaties koninklijke baby's, die dateerden uit 1841 toen het werd gemaakt in opdracht van koningin Victoria.

Bron: ITV


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dit zijn de eerste beelden van Baby Archie van 8 weken oud of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV