WK Damesvoetbal: bekijk hoogtepunten Oranje Leeuwinnen tot nu toe

WK Damesvoetbal: bekijk hoogtepunten Oranje Leeuwinnen tot nu toe

WK Damesvoetbal: bekijk hoogtepunten Oranje Leeuwinnen tot nu toe De Oranje Leeuwinnen maken zich op voor de grote WK-finale van vanmiddag. Het Nederlandse dameselftal wordt een ‘vechtmachine’ genoemd en heeft al heel wat laten zien op dit internationale toernooi. In bovenstaande NOS-video kun je alvast een overzicht bekijken met een aantal hoogtepunten van de voetbalsters op het WK tot nu toe. Het Nederlands dameselftal speelt vandaag (zondag 7 juli) om 17.00 uur de WK-finale tegen de Verenigde Staten, deze wedstrijd is te zien op NPO 1. Via Gids.tv kun je alles rond het WK Damesvoetbal 2019 en de Oranje Leeuwinnen volgen. WK-finale tegen VS: Oranje Leeuwinnen hebben respect maar geen ontzag Bekijk deze video »
Voetbal :
WK Damesvoetbal: bekijk hoogtepunten Oranje Leeuwinnen tot nu toe

De Oranje Leeuwinnen maken zich op voor de grote WK-finale van vanmiddag. Het Nederlandse dameselftal wordt een ‘vechtmachine’ genoemd en heeft al heel wat laten zien op dit internationale toernooi. In bovenstaande NOS-video kun je alvast een overzicht bekijken met een aantal hoogtepunten van de voetbalsters op het WK tot nu toe.

Het Nederlands dameselftal speelt vandaag (zondag 7 juli) om 17.00 uur de WK-finale tegen de Verenigde Staten, deze wedstrijd is te zien op NPO 1. Via Gids.tv kun je alles rond het WK Damesvoetbal 2019 en de Oranje Leeuwinnen volgen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op WK Damesvoetbal: bekijk hoogtepunten Oranje Leeuwinnen tot nu toe of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV