Oranjesupporters in bijzondere outfits in Lyon

Oranjesupporters in bijzondere outfits in Lyon

Oranjesupporters in bijzondere outfits in Lyon Het Oranjelegioen stelt nooit teleur als het gaat om kleding. Voor de WK-finale in Lyon trekken de supporters letterlijk alles uit de kast. Hart van Nederland maakte een video over meest bijzondere kledingskeuzes van de Oranje-fans. Bekijk ook WK Damesvoetbal: bekijk hoogtepunten Oranje Leeuwinnen tot nu toe Bekijk deze video » WK Damesvoetbal: Oranje-fans in Lyon klaar voor finale Bekijk deze video »
Voetbal :

Het Oranjelegioen stelt nooit teleur als het gaat om kleding. Voor de WK-finale in Lyon trekken de supporters letterlijk alles uit de kast. Hart van Nederland maakte een video over meest bijzondere kledingskeuzes van de Oranje-fans.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Oranjesupporters in bijzondere outfits in Lyon of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: wedstrijd, verenigde staten, nederland, kleding, oranje, supporters, finale, lyon, video, wk-finale, hart van nederland, fans, fanzone, uit de kast

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.