Gaan Jinek en Pauw naar RTL4? Johan Derksen en Angela de Jong blikken vooruit op nieuwe tv-seizoen

Gaan Jinek en Pauw naar RTL4? Johan Derksen en Angela de Jong blikken vooruit op nieuwe tv-seizoen

Johan Derksen en Angela de Jong waren gisterenavond te gast in Café Hendriks & Genee om terug te blikken op het huidige tv-seizoen en vooruit te kijken naar wat er komen gaat. Wilfred Genee heeft gehoord dat Pauw en Jinek naar RTL 4 gaan. "Dan zou RTL een geweldigde klapper maken", aldus Derksen.

Jeroen, Eva of Matthijs naar RTL?
Het is wel duidelijk dat Jeroen Pauw en Eva Jinek bij de commerciële omroep meer kunnen verdienen dan wat ze nu krijgen bij de NPO maar zouden ze ook echt de overstap gaan maken? Dat is wel wat Wilfred Genee ter ore is gekomen. "Er gaat een verhaal de ronde dat ze binnen afzienbare tijd naar RTL gaan." Angela de Jong weet dat nog zo net niet, zij heeft juist gehoord dat het om Matthijs van Nieuwkerk zou gaan.

Talkhow Patty Brard en Gordon
Dit weekend werd bekend dat Gordon en Patty Brard een talkshow gaan presenteren op een van de Talpa zenders. Wat ze precies gaan doen is nog onbekend maar volgens De Jong zou het goed kunnen dat het op de plek van het geflopte 6 Inside komt. Johan Derksen kijkt er wel naar uit: "Ik denk dat die binnen vijf minuten ruzie krijgen." Bekijk het hele fragment hieronder en hoor ook wat ze over Twan Huys en RTL Late Night te zeggen hebben.

Gaan <em>Jinek</em> en <em>Pauw</em> naar RTL4? <em>Johan Derksen</em> en <em>Angela de Jong</em> blikken vooruit op nieuwe tv-seizoen Johan Derksen en Angela de Jong waren gisterenavond te gast in Café Hendriks & Genee om terug te blikken op het huidige tv-seizoen en vooruit te kijken naar wat er komen gaat. Wilfred Genee heeft gehoord dat Pauw en Jinek naar RTL 4 gaan. "Dan zou RTL een geweldigde klapper maken", aldus Derksen. Jeroen, Eva of Matthijs naar RTL?Het is wel duidelijk dat Jeroen Pauw en Eva Jinek bij de commerciële omroep meer kunnen verdienen dan wat ze nu krijgen bij de NPO maar zouden ze ook echt de overstap gaan maken? Dat is wel wat Wilfred Genee ter ore is gekomen. "Er gaat een verhaal de ronde dat ze binnen afzienbare tijd naar RTL gaan." Angela de Jong weet dat nog zo net niet, zij heeft juist gehoord dat het om Matthijs van Nieuwkerk zou gaan. Talkhow Patty Brard en GordonDit weekend werd bekend dat Gordon en Patty Brard een talkshow gaan presenteren op een van de Talpa zenders. Wat ze precies gaan doen is nog onbekend maar volgens De Jong zou het goed kunnen dat het op de plek van het geflopte 6 Inside komt. Johan Derksen kijkt er wel naar uit: "Ik denk dat die binnen vijf minuten ruzie krijgen." Bekijk het hele fragment hieronder en hoor ook wat ze over Twan Huys en RTL Late Night te zeggen hebben. Bekijk ook Johan Derksen over WK Vrouwenvoetbal Frankrijk: "Het lijkt niet eens op voetbal" Bekijk deze video »
TV :
Gaan Jinek en Pauw naar RTL4? Johan Derksen en Angela de Jong blikken vooruit op nieuwe tv-seizoen
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gaan Jinek en Pauw naar RTL4? Johan Derksen en Angela de Jong blikken vooruit op nieuwe tv-seizoen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV