Johan Derksen neemt niets terug van opmerkingen over homo's

Johan Derksen neemt niets terug van opmerkingen over homo's

Johan Derksen neemt niets terug van opmerkingen over homo's Johan Derksen werd gisterenavond in Café Hendriks & Genee geconfronteerd met uitspraken die hij eerder dit jaar deed in Veronica Inside, over het uit de kast komen van homo's. "Als je een beetje karakter hebt dan kom je gewoon uit de kast", zo zei hij destijds. Hij neemt er niets van terug: "Dat is mijn mening en ik loop daar niet voor weg." Bekijk het hele fragment hierboven. Bekijk ook Johan Derksen over WK Vrouwenvoetbal Frankrijk: "Het lijkt niet eens op voetbal" Bekijk deze video » Gaan Jinek en Pauw naar RTL4? Johan Derksen en Angela de Jong blikken vooruit op nieuwe tv-seizoen Bekijk deze video »
TV :
Johan Derksen neemt niets terug van opmerkingen over homo's

Johan Derksen werd gisterenavond in Café Hendriks & Genee geconfronteerd met uitspraken die hij eerder dit jaar deed in Veronica Inside, over het uit de kast komen van homo's. "Als je een beetje karakter hebt dan kom je gewoon uit de kast", zo zei hij destijds. Hij neemt er niets van terug: "Dat is mijn mening en ik loop daar niet voor weg." Bekijk het hele fragment hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen neemt niets terug van opmerkingen over homo's of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV