Lichaam van vermiste Loes gevonden, misdrijf uitgesloten

Lichaam van vermiste Loes gevonden, misdrijf uitgesloten

Lichaam van vermiste <em>Loes</em> gevonden, misdrijf uitgesloten Het lichaam dat gisteren in Oene werd gevonden blijkt inderdaad van de vermiste Loes (18) te zijn. Het meisje uit Epe verdween in de nacht van vrijdag op zaterdag nadat ze van een feest naar huis fietste. De politie gaat ervan uit dat de vrouw door een noodlottig ongeval om het leven is gekomen. ZoektochtEr werd gisteren een massale zoektocht op touw gezet door buurtbewoners en andere mensen die wilden helpen. De politie was daar niet enorm blij mee vanwege de angst dat mogelijke sporen zouden worden uitgewist. Lichaam gevondenToen er gisteren een lichaam werd gevonden werd al snel gevreesd voor het leven van Loes. Die angst bleek gegrond. Een misdrijf wordt uitgesloten: ze kwam om het leven door een noodlottig ongeval, aldus de politie. Bekijk beelden van de vindplaats hierboven. Bekijk ook Vermissing Loes uit Epe: Romée zag Loes op feestje: 'Vrolijk als altijd' Bekijk deze video » Vermissing Loes uit Epe: Politie vertelt over gevonden lichaam Bekijk deze video »
Nieuws :
Lichaam van vermiste Loes gevonden, misdrijf uitgesloten

Het lichaam dat gisteren in Oene werd gevonden blijkt inderdaad van de vermiste Loes (18) te zijn. Het meisje uit Epe verdween in de nacht van vrijdag op zaterdag nadat ze van een feest naar huis fietste. De politie gaat ervan uit dat de vrouw door een noodlottig ongeval om het leven is gekomen.

Zoektocht
Er werd gisteren een massale zoektocht op touw gezet door buurtbewoners en andere mensen die wilden helpen. De politie was daar niet enorm blij mee vanwege de angst dat mogelijke sporen zouden worden uitgewist.

Lichaam gevonden
Toen er gisteren een lichaam werd gevonden werd al snel gevreesd voor het leven van Loes. Die angst bleek gegrond. Een misdrijf wordt uitgesloten: ze kwam om het leven door een noodlottig ongeval, aldus de politie. Bekijk beelden van de vindplaats hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lichaam van vermiste Loes gevonden, misdrijf uitgesloten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV