Wordt het Songfestival 2020 tóch gehouden in Amsterdam?

Wordt het Songfestival 2020 tóch gehouden in Amsterdam?

De steden die het Eurovisie Songfestival volgend jaar willen organiseren vallen bij bosjes af, en ook Amsterdam heeft zich officieel afgemeld voor de organisatie. Er zijn echter andere geluiden, die erop duiden dat het circus wellicht tóch in de hoofdstad neerstrijkt.

Smoesjes
Songfestival-kenner Richard van de Crommert zegt dat zowel de Ziggo Dome als de RAI hebben aangegeven het evenement geblokt te hebben in hun agenda's, terwijl eerder naar buiten kwam dat de Ziggo Dome niet beschikbaar is. Ook aan burgemeester Femke Halsema, die afkomstig is van de zeer pro-Europese partij GroenLinks, zal het waarschijnlijk niet liggen. Zijn dit smoesjes van Amsterdam?

Maastricht
Aan de andere kant wordt gemeld dat het allang bekend is dat Maastricht het Songfestival zal organiseren volgend jaar. Het is een echte congres-stad met prima locaties en genoeg hotelbedden, dus dat zit wel snor; ook wat betreft de afstand tot België en Duitsland. Er zijn ook mensen die zeggen dat Rotterdam het al lang in de pocket heeft, dus de soap lijkt nog even door te gaan.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Wordt het <em>Songfestival 2020</em> tóch gehouden in <em>Amsterdam</em>? De steden die het Eurovisie Songfestival volgend jaar willen organiseren vallen bij bosjes af, en ook Amsterdam heeft zich officieel afgemeld voor de organisatie. Er zijn echter andere geluiden, die erop duiden dat het circus wellicht tóch in de hoofdstad neerstrijkt. Domien en Mattie strijden om Songfestival naar hun stad te halen Bekijk deze video » SmoesjesSongfestival-kenner Richard van de Crommert zegt dat zowel de Ziggo Dome als de RAI hebben aangegeven het evenement geblokt te hebben in hun agenda's, terwijl eerder naar buiten kwam dat de Ziggo Dome niet beschikbaar is. Ook aan burgemeester Femke Halsema, die afkomstig is van de zeer pro-Europese partij GroenLinks, zal het waarschijnlijk niet liggen. Zijn dit smoesjes van Amsterdam? Johan Derksen weet wel een locatie voor het Songfestival: Grolloo Bekijk deze video » MaastrichtAan de andere kant wordt gemeld dat het allang bekend is dat Maastricht het Songfestival zal organiseren volgend jaar. Het is een echte congres-stad met prima locaties en genoeg hotelbedden, dus dat zit wel snor; ook wat betreft de afstand tot België en Duitsland. Er zijn ook mensen die zeggen dat Rotterdam het al lang in de pocket heeft, dus de soap lijkt nog even door te gaan. Bekijk het hele fragment hieronder.
Songfestival :
Wordt het Songfestival 2020 tóch gehouden in Amsterdam?
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wordt het Songfestival 2020 tóch gehouden in Amsterdam? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV