Nederlandse versie The restaurant that makes mistakes komt naar SBS6

Nederlandse versie The restaurant that makes mistakes komt naar SBS6

Nederlandse versie The restaurant that makes mistakes komt naar SBS6 SBS6 gaat in samenwerking met Alzheimer Nederland het tv-programma The restaurant that makes mistakes uitzenden. Ze willen hiermee een belangrijk thema aan het licht brengen: participatie van mensen met dementie. In het programma wordt restaurantpersoneel gevolgd. Deze vrijwilligers hebben één ding met elkaar gemeen: ze hebben allemaal een vorm van dementie. Daarnaast heeft niemand van de deelnemers ervaring in de horeca. Met het programma willen Alzheimer Nederland en SBS6 een stap zetten naar een dementievriendelijke samenleveing. Ze laten in dit programma zien wat een persoon met dementie nog allemaal wél kan. Hiermee hopen ze dat Nederlanders, waaronder werkgevers en beleidsmakers, anders naar dementie gaan kijken. Bekijk het hele item hierboven. Bekijk ook Secret Life Of The Zoo: Chimpansee Rosie bekogelt dierenarts Bekijk deze video » Martien krijgt schok tijdens ophangen lamp in Chateau Meiland Bekijk deze video »
Nieuws :
Nederlandse versie The restaurant that makes mistakes komt naar SBS6

SBS6 gaat in samenwerking met Alzheimer Nederland het tv-programma The restaurant that makes mistakes uitzenden. Ze willen hiermee een belangrijk thema aan het licht brengen: participatie van mensen met dementie.

In het programma wordt restaurantpersoneel gevolgd. Deze vrijwilligers hebben één ding met elkaar gemeen: ze hebben allemaal een vorm van dementie. Daarnaast heeft niemand van de deelnemers ervaring in de horeca.

Met het programma willen Alzheimer Nederland en SBS6 een stap zetten naar een dementievriendelijke samenleveing. Ze laten in dit programma zien wat een persoon met dementie nog allemaal wél kan. Hiermee hopen ze dat Nederlanders, waaronder werkgevers en beleidsmakers, anders naar dementie gaan kijken.

Bekijk het hele item hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nederlandse versie The restaurant that makes mistakes komt naar SBS6 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV