Beelden aankomst van Oranjeleeuwinnen in Nederland

Beelden aankomst van Oranjeleeuwinnen in Nederland

Beelden aankomst van Oranjeleeuwinnen in Nederland De Oranjeleeuwinnen verloren afgelopen zondag de finale tegen de Verenigde Staten met 2-0. Het team werd opgewacht door minister Bruins van Sport en KNVB-voorzitter Michael van Praag. Er waren geen oranjefans bij, omdat het team aankwam op een gedeelte van Schiphol dat niet open is voor publiek. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook John de Bever en Fatima Moreiro de Melo over verlies Oranjeleeuwinnen Bekijk deze video » Rapinoe over WK-finale Nederland - Verenigde Staten Bekijk deze video »
Sport :

De Oranjeleeuwinnen verloren afgelopen zondag de finale tegen de Verenigde Staten met 2-0. Het team werd opgewacht door minister Bruins van Sport en KNVB-voorzitter Michael van Praag. Er waren geen oranjefans bij, omdat het team aankwam op een gedeelte van Schiphol dat niet open is voor publiek.

Bekijk de beelden hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beelden aankomst van Oranjeleeuwinnen in Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: voetbal, frankrijk, sport, verenigde staten, minister, nederland, oranje, live, nos, voorzitter, praag, finale, nos journaal, televisie, radio, knvb, michael van praag, journaal, gemist, aankomst, zondag, correspondenten, oranjefans, video, nieuws, leeuwinnen, publiek, fans, toegankelijk, team, bruins, van praag, OranjeLeeuwinnen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.