Eerste uitzending kennisquiz Ruben Nicolai gaat vanavond van start

Eerste uitzending kennisquiz Ruben Nicolai gaat vanavond van start

Eerste uitzending kennisquiz <em>Ruben Nicolai</em> gaat vanavond van start Ruben Nicolai is vanavond te zien in een gloednieuw programma op RTL. In de kennisquiz Ik Weet Er Alles Van kun je geld verdienen met je hobby. De presentator vind het programma zelf erg leuk. ,,Ik krijg veel kennis van dingen op deze manier. Ik weet maar een klein beetje. Ik kom niet verder dan kerstliedjes", aldus Ruben Nicolai. Bekijk het hele item van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Peter R. de Vries over plannen Ridouan Taghi die all sinds 2017 bekend waren bij justitie Bekijk deze video » John de Bever en Fatima Moreiro de Melo over verlies Oranjeleeuwinnen Bekijk deze video »
TV :
Eerste uitzending kennisquiz Ruben Nicolai gaat vanavond van start

Ruben Nicolai is vanavond te zien in een gloednieuw programma op RTL. In de kennisquiz Ik Weet Er Alles Van kun je geld verdienen met je hobby. De presentator vind het programma zelf erg leuk. ,,Ik krijg veel kennis van dingen op deze manier. Ik weet maar een klein beetje. Ik kom niet verder dan kerstliedjes", aldus Ruben Nicolai.

Bekijk het hele item van RTL Boulevard hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eerste uitzending kennisquiz Ruben Nicolai gaat vanavond van start of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen