Janny van der Heijden in paniek. André van Duin: "Ik word gek van dat mens"

Janny van der Heijden in paniek. André van Duin: "Ik word gek van dat mens"

Janny van der Heijden in paniek. André van Duin: "Ik word gek van dat mens" Vanaf maandag 5 augustus komt Omroep MAX met een nieuw zomerprogramma: Denkend aan Holland. MAX-coryfeeën André van Duin en Janny van der Heijden ontdekken Nederland vanaf het water. Op de eerste beelden is te zien hoe Janny in paniek raakt wanneer de boot waar ze op zit stuurloos lijkt te raken. André wordt gek van haar geschreeuw. "Ik word gek van dat mens." Dwars door NederlandElke aflevering trekt het vrolijke tweetal erop uit met hun boot. Ze maken onder meer een koninklijke tocht over de rivier De Linge dwars door de Betuwe en gaan op asperge- en ansjovistocht in West-Brabant. Bekijk de eerste beelden hierboven. Bekijk ook André van Duin heeft geen contact meer met zijn familie Bekijk deze video » Familie Pos denkt succes Chateau Meiland te kunnen verklaren Bekijk deze video »
TV :
Janny van der Heijden in paniek. André van Duin: "Ik word gek van dat mens"

Vanaf maandag 5 augustus komt Omroep MAX met een nieuw zomerprogramma: Denkend aan Holland. MAX-coryfeeën André van Duin en Janny van der Heijden ontdekken Nederland vanaf het water. Op de eerste beelden is te zien hoe Janny in paniek raakt wanneer de boot waar ze op zit stuurloos lijkt te raken. André wordt gek van haar geschreeuw. "Ik word gek van dat mens."

Dwars door Nederland
Elke aflevering trekt het vrolijke tweetal erop uit met hun boot. Ze maken onder meer een koninklijke tocht over de rivier De Linge dwars door de Betuwe en gaan op asperge- en ansjovistocht in West-Brabant. Bekijk de eerste beelden hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Janny van der Heijden in paniek. André van Duin: "Ik word gek van dat mens" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV