Hoogtepunten afgelopen seizoen Pauw, met onder andere Robin van Persie en het Songfestival

Hoogtepunten afgelopen seizoen Pauw, met onder andere Robin van Persie en het Songfestival

Hoogtepunten afgelopen seizoen Pauw, met onder andere Robin van Persie en het Songfestival Eva Jinek heeft sinds gisterenavond weer het stokje weer overgenomen van Jeroen Pauw, wat hun talkshows betreft. Dat is een mooi moment om even terug te kijken naar het afgelopen seizoen van Pauw. Op de beelden hierboven zie je onder andere het afscheid van Robin van Persie, het Songfestival en een gesprek met Johan Derksen. Bekijk ook Gaan Jinek en Pauw naar RTL4? Johan Derksen en Angela de Jong blikken vooruit op nieuwe tv-seizoen Bekijk deze video » Gerard Joling: "Kun je Femke Halsema nog wel vertrouwen?" Bekijk deze video »
TV :

Eva Jinek heeft sinds gisterenavond weer het stokje weer overgenomen van Jeroen Pauw, wat hun talkshows betreft. Dat is een mooi moment om even terug te kijken naar het afgelopen seizoen van Pauw. Op de beelden hierboven zie je onder andere het afscheid van Robin van Persie, het Songfestival en een gesprek met Johan Derksen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hoogtepunten afgelopen seizoen Pauw, met onder andere Robin van Persie en het Songfestival of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: robin van persie, van persie, afscheid, Songfestival, eva jinek, hoogtepunten, johan derksen, video, jinek, gesprek, kijken, vogelvlucht, jeroen pauw, seizoen, pauw

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.