Oranjeleeuwinnen blikken terug op fantastisch WK: "Ik ben een heel gelukkig mens"

Oranjeleeuwinnen blikken terug op fantastisch WK: "Ik ben een heel gelukkig mens"

De Oranjeleeuwinnen zijn weer aangekomen op Nederlandse bodem en werden ontvangen door de KNVB, waar ze gefeliciteerd werden met hun fantastische prestatie: de op een na beste ploeg van de wereld. "Ik ben een heel gelukkig mens," aldus Lineth Beerensteyn.

Trots
Ook Daniëlle van de Donk en Sari van Veenendaal zijn trots op wat ze bereikt hebben. Van de Donk: "Ik heb de medaille om en die gaat niet meer af vandaag." Van Veenendaal vertelt dat ze het moment dat ze de finale bereikten het mooiste moment van het hele toernooi vond. Van de Donk is het roerend met haar eens: "Dat is zo mooi, daar kan niks tegenop."

Bekijk het hele fragment hieronder.

Oranjeleeuwinnen blikken terug op fantastisch WK: "Ik ben een heel gelukkig mens" De Oranjeleeuwinnen zijn weer aangekomen op Nederlandse bodem en werden ontvangen door de KNVB, waar ze gefeliciteerd werden met hun fantastische prestatie: de op een na beste ploeg van de wereld. "Ik ben een heel gelukkig mens," aldus Lineth Beerensteyn. Jackie Groenen in tranen na VS - Nederland: "Komt ontzettend hard aan!" Bekijk deze video » Beelden aankomst van Oranjeleeuwinnen in Nederland Bekijk deze video » TrotsOok Daniëlle van de Donk en Sari van Veenendaal zijn trots op wat ze bereikt hebben. Van de Donk: "Ik heb de medaille om en die gaat niet meer af vandaag." Van Veenendaal vertelt dat ze het moment dat ze de finale bereikten het mooiste moment van het hele toernooi vond. Van de Donk is het roerend met haar eens: "Dat is zo mooi, daar kan niks tegenop." Bekijk het hele fragment hieronder.
Voetbal :
Oranjeleeuwinnen blikken terug op fantastisch WK: "Ik ben een heel gelukkig mens"
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Oranjeleeuwinnen blikken terug op fantastisch WK: "Ik ben een heel gelukkig mens" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV