Eerste trailer Judy: Renée Zellweger schittert als Judy Garland

Eerste trailer Judy: Renée Zellweger schittert als Judy Garland

Eerste trailer Judy: Renée Zellweger schittert als Judy Garland De eerste trailer van de nieuwe film Judy is vrijgegeven. In deze film kruipt Renée Zellweger in de huid van de showbizz-legende Judy Garland. Bekijk de eerste trailer van Judy hierboven. Drama en humorGarland werd als kind een superster dankzij de film The Wizard Of Oz. De film draait om Judy op latere leeftijd, als duidelijk wordt dat haar succes ook een keerzijde heeft en haar leven dramatische momenten kent. Zo is haar stem niet meer zo sterk als vroeger en stapt ze in het huwelijksbootje met haar vijfde man. Ook worden er in Judy klassieke nummers gezongen en staat de film in het teken van humor. Judy is vanaf 14 november te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk de trailer van de nieuwste Disney live-action Mulan Bekijk deze video »
Film :
Eerste trailer Judy: Renée Zellweger schittert als Judy Garland

De eerste trailer van de nieuwe film Judy is vrijgegeven. In deze film kruipt Renée Zellweger in de huid van de showbizz-legende Judy Garland. Bekijk de eerste trailer van Judy hierboven.

Drama en humor
Garland werd als kind een superster dankzij de film The Wizard Of Oz. De film draait om Judy op latere leeftijd, als duidelijk wordt dat haar succes ook een keerzijde heeft en haar leven dramatische momenten kent. Zo is haar stem niet meer zo sterk als vroeger en stapt ze in het huwelijksbootje met haar vijfde man. Ook worden er in Judy klassieke nummers gezongen en staat de film in het teken van humor.

Judy is vanaf 14 november te zien in de Nederlandse bioscopen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eerste trailer Judy: Renée Zellweger schittert als Judy Garland of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV