Bizarre vechtpartij in Disneyland tussen huilende kinderen

Bizarre vechtpartij in Disneyland tussen huilende kinderen

Bizarre vechtpartij in Disneyland tussen huilende kinderen Normaal zijn in Disneyland vooral blije gezichten te zien, maar dat was zaterdag in het Disneypark in Californië even anders. Te midden van huilende kinderen breekt een bizarre vechtpartij uit, waarbij volwassenen op elkaar inslaan en een vrouw zou hierbij bewusteloos zijn geraakt. Bekijk de schokkende beelden hierboven, deze gaan inmiddels de hele wereld over. Wereldberoemde dj’s treden op tijdens Electroland in Disneyland Parijs Bekijk deze video »
Viral :
Bizarre vechtpartij in Disneyland tussen huilende kinderen

Normaal zijn in Disneyland vooral blije gezichten te zien, maar dat was zaterdag in het Disneypark in Californië even anders. Te midden van huilende kinderen breekt een bizarre vechtpartij uit, waarbij volwassenen op elkaar inslaan en een vrouw zou hierbij bewusteloos zijn geraakt. Bekijk de schokkende beelden hierboven, deze gaan inmiddels de hele wereld over.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bizarre vechtpartij in Disneyland tussen huilende kinderen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV