Bekijk de de trailer van seizoen 4 van Queer Eye

Bekijk de de trailer van seizoen 4 van Queer Eye

Bekijk de de trailer van seizoen 4 van Queer Eye Vijf homoseksuele mannen nemen dit seizoen niet alleen hetero mannen onder handen. Ook vrouwen, homo- en transeksuelen moeten er dit seizoen aan geloven. De nieuwe afleveringen van Queer Eye zijn vanaf 19 juli te zien op Netflix. Queer Eye is een remake van Queer Eye for the Straight Guy, wat 12 jaar geleden werd uitgezonden. Intussen is er een nieuwe Fabolous Five, bestaande uit: Antoni, Tan, Karamo, Bobby en Jonathan. Deze Fab Five knappen ook dit seizoen weer acht deelnemers op aan de hand van kleding, design, eten, verzorging en persoonlijkheid. Bekijk de emotionele trailer hierboven. Bekijk ook Cast Stranger Things speelt eigen videogame Bekijk deze video » Bekijk angstaanjagende trailer Secret Obsession Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de de trailer van seizoen 4 van Queer Eye

Vijf homoseksuele mannen nemen dit seizoen niet alleen hetero mannen onder handen. Ook vrouwen, homo- en transeksuelen moeten er dit seizoen aan geloven. De nieuwe afleveringen van Queer Eye zijn vanaf 19 juli te zien op Netflix.

Queer Eye is een remake van Queer Eye for the Straight Guy, wat 12 jaar geleden werd uitgezonden. Intussen is er een nieuwe Fabolous Five, bestaande uit: Antoni, Tan, Karamo, Bobby en Jonathan. Deze Fab Five knappen ook dit seizoen weer acht deelnemers op aan de hand van kleding, design, eten, verzorging en persoonlijkheid.

Bekijk de emotionele trailer hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de de trailer van seizoen 4 van Queer Eye of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV