Samenvatting vierde etappe van Tour de France 2019

Samenvatting vierde etappe van Tour de France 2019

<em>Samenvatting</em> vierde etappe van <em>Tour de France 2019</em> Elia Viviani heeft vandaag de vierde etappe van de Tour de France gewonnen. Dylan Groenewegen en Mike Teunissen deden het ook goed deze wedstrijd, zij werden vijfde en zesde. Bekijk een samenvatting van de vierde etappe hierboven. Op Gids.tv is alles rond de Tour de France te volgen via het Tour de France-dossier. Bekijk hier het hele parcours en bekijk hier alle samenvattingen van de etappes. Onboard beelden van derde etappe Tour de France 2019 Bekijk deze video » Reactie Dylan Groenewegen na vierde Etappe: 'Mijn fout' Bekijk deze video »
Wielrennen :
Samenvatting vierde etappe van Tour de France 2019

Elia Viviani heeft vandaag de vierde etappe van de Tour de France gewonnen. Dylan Groenewegen en Mike Teunissen deden het ook goed deze wedstrijd, zij werden vijfde en zesde. Bekijk een samenvatting van de vierde etappe hierboven.

Op Gids.tv is alles rond de Tour de France te volgen via het Tour de France-dossier. Bekijk hier het hele parcours en bekijk hier alle samenvattingen van de etappes.

Bekijk hier alle video's en artikelen van NOS Tour de France
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting vierde etappe van Tour de France 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV