Beelden 'Namenmonument' voor Holocaustslachtoffers

Beelden 'Namenmonument' voor Holocaustslachtoffers

Beelden 'Namenmonument' voor Holocaustslachtoffers Amsterdam gaat een Namenmonument maken voor Nederlandse Holocaustslachtoffers. Op iedere steen van de muur komt de naam van één van de 102.000 gedeporteerde slachtoffers te staan. Omwonenden zijn niet blij met de komst van het monument op het Weesperplantsoen. Ze vinden het veel te groot voor de omgeving. Na een kort geding heeft de rechter besloten dat het monument toch geplaatst mag worden. Bekijk de beelden van het monument hierboven. Bekijk ook Frans Timmermans over de beslissing Europese Commissie Bekijk deze video » Beelden aankomst van Oranjeleeuwinnen in Nederland Bekijk deze video »
Nieuws :

Amsterdam gaat een Namenmonument maken voor Nederlandse Holocaustslachtoffers. Op iedere steen van de muur komt de naam van één van de 102.000 gedeporteerde slachtoffers te staan.

Omwonenden zijn niet blij met de komst van het monument op het Weesperplantsoen. Ze vinden het veel te groot voor de omgeving. Na een kort geding heeft de rechter besloten dat het monument toch geplaatst mag worden.

Bekijk de beelden van het monument hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beelden 'Namenmonument' voor Holocaustslachtoffers of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: amsterdam, monument, nederland, live, nos, kort geding, rechter, nos journaal, televisie, joden, radio, journaal, gemist, roma, holocaust, correspondenten, buurtbewoners, omwonenden, video, nieuws, naam

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.