Strijd om organisatie Eurovisie Songfestival 2019

Strijd om organisatie Eurovisie Songfestival 2019

Strijd om organisatie Eurovisie Songfestival 2019 Na het afvallen van steden als Amsterdam en Den Haag zijn Arnhem, Den Bosch, Maastricht, Rotterdam en Utrecht nog in de race voor het organiseren van het Eurovisie Songfestival 2020. Morgen moeten de steden hun plannen presenteren en laten zien waarom zij de uitgelezen stad zijn om dit mega-evenement te organiseren. Bekijk de video van EditieNL hierboven. Bekijk ook Gerard Joling: "Kun je Femke Halsema nog wel vertrouwen?" Bekijk deze video » Hoogtepunten afgelopen seizoen Pauw, met onder andere Robin van Persie en het Songfestival Bekijk deze video »
Songfestival :

Na het afvallen van steden als Amsterdam en Den Haag zijn Arnhem, Den Bosch, Maastricht, Rotterdam en Utrecht nog in de race voor het organiseren van het Eurovisie Songfestival 2020. Morgen moeten de steden hun plannen presenteren en laten zien waarom zij de uitgelezen stad zijn om dit mega-evenement te organiseren.

Bekijk de video van EditieNL hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Strijd om organisatie Eurovisie Songfestival 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: amsterdam, rotterdam, utrecht, maastricht, eurovisie songfestival, arnhem, den haag, race, Songfestival, eurovisiesongfestival, den bosch, steden, verzorgen, afvallen, editienl, video, eurovisie, presenteren, stad, game, 2020

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.