25-jarige Gino Oliveira doodgeschoten in Westkousdijk in Rotterdam

25-jarige Gino Oliveira doodgeschoten in Westkousdijk in Rotterdam

25-jarige Gino Oliveira doodgeschoten in Westkousdijk in Rotterdam De 25-jarige Gino Oliveira werd vorige week doodgeschoten in Westkouskijk in Rotterdam. Gino zat op de achterbank van een Fiat Punto toen hij werd getroffen door een kogel. De schutter is nog altijd op vrije voeten. Bekijk de beelden van Opsporing Verzocht hierboven. Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Politie op zoek naar internationaal opererende plofkraakgroep Bekijk deze video » Poging moord in de Rietstraat in Utrecht Bekijk deze video »
TV :
25-jarige Gino Oliveira doodgeschoten in Westkousdijk in Rotterdam

De 25-jarige Gino Oliveira werd vorige week doodgeschoten in Westkouskijk in Rotterdam. Gino zat op de achterbank van een Fiat Punto toen hij werd getroffen door een kogel. De schutter is nog altijd op vrije voeten.

Bekijk de beelden van Opsporing Verzocht hierboven.

Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 25-jarige Gino Oliveira doodgeschoten in Westkousdijk in Rotterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV