88-jarige dame slachtoffer van babbeltruc in Rotterdam

88-jarige dame slachtoffer van babbeltruc in Rotterdam

88-jarige dame slachtoffer van babbeltruc in Rotterdam Een 88-jarige vrouw is slachtoffer geworden van een babbeltruc. Een tweetal mannen hebben haar misleid en bestolen van haar geld. De vrouw was net geopereerd aan een hersentumor en liep daaorm met verband om haar hoofd. Bekijk de beelden van Opsporing Verzocht hierboven. Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Follow-up dood 27-jarige Hidde Bergman uit Groningen Bekijk deze video » Oplichter ‘Harry Singh’ opgenomen op Nationale Opsporingslijst Bekijk deze video »
TV :
88-jarige dame slachtoffer van babbeltruc in Rotterdam

Een 88-jarige vrouw is slachtoffer geworden van een babbeltruc. Een tweetal mannen hebben haar misleid en bestolen van haar geld. De vrouw was net geopereerd aan een hersentumor en liep daaorm met verband om haar hoofd.

Bekijk de beelden van Opsporing Verzocht hierboven.

Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op 88-jarige dame slachtoffer van babbeltruc in Rotterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV