Tweede overval in een paar weken op filiaal Scapino in IJmuiden

Tweede overval in een paar weken op filiaal Scapino in IJmuiden

Tweede overval in een paar weken op filiaal Scapino in IJmuiden Een filiaal van de Scapino in IJmuiden is voor de tweede keer in zes weken overvallen. Op vrijdag 8 februari liepen er twee mannen met een vuurwapen het filiaal binnen. Op donderdag 28 maart was het weer raak: toen stond er een man met een taser binnen. Bekijk de beelden van Opsporing Verzocht hierboven. Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook 88-jarige dame slachtoffer van babbeltruc in Rotterdam Bekijk deze video » Follow-up: dood 91-jarige mevrouw Van Geesbergen haar woning in Den Haag Bekijk deze video »
TV :

Een filiaal van de Scapino in IJmuiden is voor de tweede keer in zes weken overvallen. Op vrijdag 8 februari liepen er twee mannen met een vuurwapen het filiaal binnen. Op donderdag 28 maart was het weer raak: toen stond er een man met een taser binnen.

Bekijk de beelden van Opsporing Verzocht hierboven.

Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tweede overval in een paar weken op filiaal Scapino in IJmuiden of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: politie, overval, ijmuiden, opsporing, npo, opsporing verzocht, vuurwapen, tv-programma, schoenenwinkel, taser, video, online, overvallen, mannen, npo 1, avrotros, terugkijken

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.